Boa Vista

Pláže na Boa Vista, v preklade „krásny pohľad“s celkovou dĺžkou 55 km, sú ideálne na vodné športy. Ostrov tiež ponúka jednu z najväčších a najlepších pláží na súostroví, Curralinho. Snehobiely piesok a priezračné more dominujú tejto oblasti. Boa Vista je považovaný za plochý ostrov, najvyšší bod, vrch Estancia má iba 390 m. ostrov je známy po celom svete aj ako jedno z mála stredísk pre organizovanie pretekov v Ultramaratóne.

Doprava

z Európy sa prilieta na letisko Boa Vista, ktoré sa nachádza na severozápade ostrova. Transfer z letiska na hotely trvá približne 15 až 30 minút.

Praia de Salines

Táto severozápadná časť ostrova, vzdialená iba necelé 2 km od letiska je známa svojim luxusným 5* hotelovým rezortom RIU Karamboa nachádzajúcim sa priamo na širokej piesočnatej pláži, ktorá pokračuje až k stredisku Sal Rei.

Sal Rei

Malá rybárska dedinka s 3.000 obyvateľmi na severozápade ostrova, transfer z letiska trvá cca 15 minút. Je známa svojimi rozsiahlymi plážami a je považovaná za vstup do NP Picod ´Antonia.

Santa Monica

Pláž v Santa Monica je dlhá 8 km a rozprestiera sa pozdĺž celého pobrežia rovnomennej rybárskej dedinky s počtom obyvateľov 20.000, ktorá je situovaná na južnom cípe ostrova. Transfer z letiska trvá asi 20 minút.