Letisko Chicago

Letový poriadok - prílety a odlety

Poloha

Letisko sa nachádza 29 km severozápadne od Chicaga. Letisko sa nachádza na diaľnici I-190. Z centra Chicaga diaľnica I-90, ktorá sa napája na diaľnicu I-190. Zo severu a juhu Chicaga diaľnica I-294, ktorá sa napája na diaľnicu I-190– Zo západu diaľnica I-88, ktorá sa napája na diaľnicu I-294, ktorá sa napája na diaľnicu I-190.

Parkovanie

Parkovací dom a nadzemné parkoviská poskytujú parkovanie pre terminály 1, 2 a 3 (parkoviská B a C). Parkovisko D poskytuje miesta pre terminál 5. Pre dlhodobé parkovanie sa využívajú parkoviská E a G. Parkovisko E je súčasťou systému ATS. Parkovisko pre dlhodobé parkovanie F je momentálne mimo prevádzky.

Verejná doprava

Chicago Transit Authority (CTA) – smer centrum Chicaga. Stanica sa nachádza na najnižšom poschodí hlavnej parkovacej garáže terminálov 1, 2 a 3, z terminálu 5 je dostupná cez letiskový vlakový systém ATS. Stanica Metra North Central – vlaky do Cook County a Lake County, 5 denných vlakov do Antiochu a Union Station. Stanica sa nachádza neďaleko dlhodobého parkoviska a zahŕňa vlakový systém ATS. www.transitchi¬cago.com Continental Airport Express – odchádzajú od všetkých terminálov. www.airportex¬press.com Každú hodinu premávajú shuttle busy na letisko Midway.

Taxi služby

Pred príletovými halami každého terminálu. 30 – 45 minút do centra.

Požičovne áut

Adresa

PO Box 66142
Chicago
Illinois
60666
USA

Telefón

+1–773–686 2200

Webová stránka

http://www.ohare.com/