Letisko Malaga

Letový poriadok - prílety a odlety

Poloha

Letisko je dostupné z hlavnej cesty E-15, ktorá vedie pozdĺž pobrežia. Letisko Malaga je jasne uvedené na cestných návesoch. Malaga a Marbella sú prístupné z cesty N-340. Lacné kyvadlové autobusy pre turistov odchádzajú od Terminálu 1. V hlavnej sezóne (leto) odchádza do Malagy každú pol hodinu a každých 45 minút do Marbelly.

Parkovanie

Garáže P-T1 (dlhodobé parkovanie) a P-T2 (krátkodobé parkovanie), sa nachádzajú pri termináloch, ale nie sú príliš veľké. Preto je tu nové parkovisko, P3, ktorý je o niečo ďalej, je zdarma a kyvadlový autobus jazdí odtiaľ k terminálom. P3 je v susedstve terminálu 3. Päťsto metrov od letiska, je HolidayCar Hire parkovisko (strážené), k dispozícii je tu tiež bezplatná kyvadlová doprava na letisko.

Verejná doprava

Malaga letisko má vlakovú stanicu s priamym spojením do Malagy, Torremolinos a Fuengirola. Vlaková stanica je u odletovej haly a je prístupná cez most pre peších (päť až desať minút chôdze). K dispozícii sú len stroje pre nákup vstupeniek. Nechoďte do vlaku bez lístka, pretože pokuta je desaťnásobok bežnej ceny. Pre ľudí, ktorí sú zdravotne postihnutí, stanica je ťažko prístupné.

Taxi služby

Sadzby do známych miest na Costa del Sol: Torremolinos stojí € 9.00, Malaga € 12.00, Fuengirola € 23.00, Marbella € 47.00. Ceny sú vyššie vo večerných hodinách av noci. Taxi ceny sú uvedené na veľkých hnedých znakoch.

Požičovne áut

Hotely

Adresa

  • Malaga Airport
  • Avenida García Morato
  • 29004 Malaga
  • Spain

Telefón

34(0)95 204 8484

Fax

34(0)95 204 8777

Webová stránka

http://www.malagaairport.eu/