Pláže

Pláž v Hua Hin je rovná a dlhá s bielym pieskom. Treba ale upozorniť že je úzka a pri príleve sa môže zmenšiť až na pár metrov. Vlny sú bežné najmä v čase monzúnov.

Cha - Am

25 km severne od Hua Hin leží Cha – Am, ktoré v posledných rokoch slúži ako rekreačné centrum pre rodiny. Pozdĺž pláže sú zoradené malé reštaurácie a obchody, vily a luxusné hotely, ktoré ale nepôsobia hektickým dojmom. Cha – Am ponúka veľa možností, ako využiť voľný čas, ako na súši, tak aj na vode.

Pranburi

30 km južne od Hua Hin, vedľa pôvodného mestečka Pranburi, leží pláž Paknampran. Luxusné butiky, dizajnové hotely a vilové rezorty tvoria perfektné miesto pre rekreáciu. Pre golfistov je tu 18 – jamkový Milford Paradise Club. V blízkom Pranburi Forest Parku sú rôzne turistické chodníčky, ktoré vedú cez ekosystém mangrovových lesov. Južne od Pranburi sa nachádza národný park Khao Sam Roi Yot alebo „Pohorie s 300 vrchmi“, sú to zvláštne skalné formácie, ktoré sa týčia na širokej zelenej rovine sú vysoké až do 605m. V tejto fascinujúcej skalnatej krajine je možné s dobrou obuvou preskúmať aj vápencové jaskyne. Z pobrežia je možné zahliadnúť aj delfíny. V tomto prostredí sa pestujú chutné ananásy. Pobrežie lemujú viaceré prekrásne pláže.

Pak Nam Pran Beach

Kľudné letovisko s dlhou plážou s bielym pieskom, kde je možné s trochou šťastia od decembra pozorovať delfíny. Rušnejšie centrum Hua Hin je vzdialené 20km. Transfer z letiska Bangkok trvá cca. 3,5 hodiny.