Pláže

Sú tu dve hlavné plážové pásma. Pattaya pláž a Jomtien pláž.

Na pobrežné ostrovy sa dostaneme rýchlym člnom za menej ako 15 min a trajektom za asi 45 minút. Veľa z nich majú verejné pláže a ponúkajú potápanie. Ak vás už prestane baviť ležanie na pláži, môžete si zajazdiť na vodnom skútri, zahrať si golf, tenis, bowling, skúsiť rybolov či potápanie pri koralových ostrovoch.

Rayong

Rayong, provincia a rovnomenná malá provinčná metropola je vzdialená asi 200km od Bangkoku. Stredisko s dlhými opustenými piesočnatými plážami je tajným tipom a pokojnou alternatívou k západnejšie položenému letovisku Pattaya

Pattaya

Centrálna Pattaya lemuje Pattayský záliv. Väčšina hotelov je situovaných na plážovej promenáde, zopár hotelov je priamo na pláži. Niektoré hotely nájdete na Pattaya 2nd Road, ktorá je paralelná s plážovou promenádou. Pattaya je veľmi rušná a komerčná oblasť prekypujúca aktivitami najrôznejšieho druhu. Veľa reštaurácií, barov, obchodov, zábavných podnikov, športových centier a pod. je dostupných pešo a nájdete ich pozdĺž plážovej promenády a Pattaya 2nd Road.

Jomtien pláž

Oblasť Jomtien je pás pláží smerom ďalej na východ od centra Pattaye, asi 15 minút jazdy autom. Všetky hotely nájdete za hlavnou cestou na hlavnej plážovej promenáde. Na zlatej piesočnej pláži sú slnečníky a plážové kreslá, ktoré sa dajú prenajať za poplatok. Jomtien je menej rušná ale aj tu je dostatok reštaurácií, barov, obchodov, zábavných podnikov a športových centier, ktoré nájdete pozdĺž plážovej promenády.