Doprava

Lietadlo

Na ostrov Antigua a Barbuda lietajú letecké spoločnosti British Airways, Condor, Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, Adria Airways, LOT a LuxAir. Lety nie sú priame, vždy je minimálne jeden prestup, a to buď v niektorom z nemeckých miest alebo v Londýne.

Približné letové časy : Let z Viedne na Antigua trvá ca. 11 hodín, záleží podľa toho, aké dlhé čakanie je na prestupových letiskách.

Loď

Lode kotvia v prístave Jolly Harbour. Na ostrove Antigua sa robia zastávky v rámci okružných plavieb lodných spoločností Celebrity Cruises, Royal Caribbean International, Princess Cruises, Star ClippersNorwegian Cruises Line, Carnival Cruise Line, MS Vistamar.

Vlak

Vlaková doprava je málo rozvinutá.

Cestná doprava

Jazdí sa vľavo. Miestni vodiči sú často nevyspytateľní, preto na cestách buďte opatrní. Cestná sieť je udržiavaná.

Autobusová doprava

Je v krajine málo rozvinutá.

Taxi

Sú tu dve hlavné spoločnosti, ktoré zabezpečujú taxi služby : The United Taxi Association a St. John´s Taxi Association. Ceny taxíkov a taxislužieb nájdete po kliknutí na link: http://www.antiguanice.com/v2/documents/Taxi%20and%20tour%20fares%20-%20ABTB%20final.pdf alebo http://www.antiguanice.com/v2/client.php?id=675&cat=48 . Ceny sú vždy za auto, bez rozdielu, či je v taxíku jedna alebo štyri osoby.

Prenájom áut

Prenajať auto si môžete vo všetkých väčších mestách. Cestovný pas pri prenajatí auta môže poslúžiť ako záruka. Väčšinou auto požičovne vyžadujú kreditnú kartu. Turisti si môžu prenajať i motocykel. Pri prenajatí auta sa musíte preukázať medzinárodným vodičským osvedčením (IDP). K dispozícii sú napr. auto požičovne Avis, Europcar, Sixt alebor Thrifty.